U ontvangt uw rekening van Infomedics

Bij AB Tandarts geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u de rekening voor uw tandartsbezoek ontvangt van Infomedics en dat u die ook aan Infomedics betaalt.

Infomedics controleert of uw zorgverzekeraar (een deel van) uw tandartskosten vergoedt. Is dit het geval, dan ziet u dit duidelijk op de rekening staan. U betaalt aan Infomedics dan alleen het bedrag dat overblijft. Is er niets vergoed, maar denkt u dat u wel recht heeft op vergoeding, of heeft u vragen over de hoogte van uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Uw rekening digitaal of op papier

U kunt uw rekening zowel digitaal als op papier ontvangen. Infomedics verzorgt de papieren rekening (per post) en de digitale rekening (per e-mail). U kunt uw voorkeur aan ons doorgeven. Geeft u geen voorkeur door, dan ontvangt u uw rekeningen digitaal.

Digitale rekening van Infomedics

U ontvangt de digitale rekening van Infomedics op het e-mailadres dat u aan ons heeft doorgegeven. Zorg dus dat wij altijd uw actuele e-mailadres kennen. Ook hebben wij uw mobiele telefoonnummer nodig, zodat Infomedics u een sms-code kan sturen. Met die code kunt u uw rekening downloaden en direct betalen. Zo zorgt Infomedics ervoor dat uw gegevens goed beschermd blijven.

Papieren rekening van Infomedics

Wilt u uw rekening liever per post ontvangen, geef dit dan aan ons door. U ontvangt de papieren rekening op het adres dat bij ons bekend is. U kunt uw rekening herkennen aan de roze envelop.

Uw rekening betalen

Alle betaalgegevens staan op uw rekening. U kunt deze direct betalen via iDEAL. Klik hiervoor op de betaalknop op uw digitale rekening, of scan met uw telefoon de QR-code op uw papieren rekening.

Regel het online!

Standaard is de betaaltermijn van Infomedics dertig dagen. Heeft u wat meer tijd nodig? Op infomedics.nl kunt u veel zaken rondom uw rekening gemakkelijk zelf regelen. Zo kunt u kosteloos uitstel van betaling aanvragen of een verzoek indienen voor betaling in termijnen. Verwacht u een hoge rekening en komt dat even niet uit? Bekijk de mogelijkheden op infomedics.nl/betaalplan.

Heeft u vragen over uw rekening?

Op infomedics.nl/faq geeft Infomedics antwoord op de vragen die vaak worden gesteld. Staat uw antwoord er niet bij, bel dan de servicedesk van Infomedics via telefoonnummer 036-203 19 00 of kijk op infomedics.nl/contact.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Op uw rekening staan (medische) gegevens. Het is daarom belangrijk dat Infomedics veilig omgaat met de informatie die zij van u en ons ontvangen. Infomedics doet er alles aan om uw gegevens maximaal te beveiligen en voldoet hiervoor aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. Wilt u hier meer over weten? Lees dan het privacy statement van Infomedics.

Scroll naar boven

Afpraak maken

Heeft u een afspraak nodig? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij zullen contact met u opnemen om de afspraak in te plannen. U kunt ook telefonisch een afspraak maken.

Contactgegevens

AB Tandarts
Dr. Elmira Abkhezr DMD
‘s-Lands Werf 219
3063 GG  Rotterdam
KvK-nummer: 71018409 (Ab-Dental Center)
Telefoon: 010-786 88 32 (behandeling alleen op afspraak)
E-mail: info@abtandarts.nl

Tandarts Elmira Abkhezr