Ook een stralende glimlach? Meld u aan bij AB Tandarts!

Bij AB Tandarts kunt u na uw aanmelding meteen een afspraak maken voor een tandheelkundige behandeling en/of mondhygiëne. Wij hebben geen wachtlijst voor nieuwe patiënten. Meld u daarom vandaag nog bij ons aan als patiënt door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van de eerste afspraak. We zien u graag in onze praktijk!

De eerste afspraak

Neem naar de eerste afspraak altijd de gegevens van uw vorige tandarts mee, samen met een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas. Als uw vorige tandarts recent röntgenfoto’s heeft gemaakt, kunt u die ook meebrengen. Heeft u geen recente röntgenfoto’s, dan maakt de tandarts die ter plekke.

Voor de eerste afspraak reserveren wij veertig minuten. U maakt dan kennis met de tandarts, we vragen u naar uw tandheelkundige historie, we onderzoeken uw mond en gebit en we bespreken uw tandheelkundige wensen. Hiermee stelt de tandarts uw persoonlijke behandelplan op.

Aanmeldformulier

Vul alle velden in en klik op Versturen om u bij AB Tandarts aan te melden als patiënt.

Velden met een * zijn verplicht

Scroll naar boven

Afpraak maken

Heeft u een afspraak nodig? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij zullen contact met u opnemen om de afspraak in te plannen. U kunt ook telefonisch een afspraak maken.

Contactgegevens

AB Tandarts
Dr. Elmira Abkhezr DMD
‘s-Lands Werf 219
3063 GG  Rotterdam
KvK-nummer: 71018409 (Ab-Dental Center)
Telefoon: 010-786 88 32 (behandeling alleen op afspraak)
E-mail: info@abtandarts.nl

Tandarts Elmira Abkhezr